0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

ŠARAC NAKON PORAZA OD SPARTAKA: ’Odlučio je sporni detalj kod njihovog vođstva!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.23 u 22:20

Strateg Nišlija nezadovoljan suđenjem.

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekali su danas od 18 časova Spartak iz Subotice u pretposlednjem kola plej-aut Mozzart Bet Superlige Srbije. Subotičani su slavili rezultatom 1:0, pogotkom Hrstića u 14. minutu. Tim sa Čaira je ovim porazom nazadovao za dva mesta i sada se nalazi na 13. poziciji sa 35 osvojenih bodova, a poslednje kolo će biti odlučujuće, kada će gostovati Kolubari.

Nakon ovo susreta, trener Radničkog Dragan Šarac je na konferenciji za štampu rekao da su detalji odlučili ovu utakmicu.

-Čestitao bih kolegi na opstanku u ligi. Pre utakmice sam rekao da će detalji odlučiti ovu utakmicu, ispostavilo se da je odlučio po meni sporni detalj kod njihovog vođstva, nakon toga naša velika greška u 42. minutu, dobijamo crveni karton i ostajemo sa igračem manje skoro 50 minuta. – započeo je.

Dodao je da su u drugom poluvremenu pokušali drugim sistemom da ugroze protivnika, ali da nisu uspeli.

-U drugom poluvrmenu smo probali da promenimo sistem, da napadamo i da ugrozimo gol protivnika, nismo uspeli da izjednačimo. Ostaje još jedno kolo, borba velika i žar. – zaključio je Šarac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter