2
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 21: Ivan Obradovic of Partizan in action during the UEFA Europa Conference League group B match between Partizan and KAA Gent at on October 21, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PRVE REČI OBRADOVIĆA NAKON ODLUKE UPRAVE: „Izgleda da je problem što sam tražio svoj novac pošteno zarađen!“

Objavljeno: 22.05.23 u 18:11

Bek je veoma razočaran

Podigla se velika prašina nakon odluke uprave FK Partizan da zabrani ulazak Ivanu Obradoviću, Lazaru Markoviću i Milošu Jojiću na SC Teleoptik.

Upravo se bek Obradović koji je nedavno završio svoje u Partizanu odlučio da se oglasi ovim povodom u razgovoru za „Sportal“.

Zbog reprograma duga se to dogodilo. Nismo hteli da odložimo i prihvatimo to što se od nas tražilo. Zahtevali smo novac koji smo pošteno zaradili i koji nam po ugovoru pripada – otkriva Obradović, levi bek ponikao u Partizanu.

Finansije su, u međuvremenu, izmirene. Nekadašnji reprezentativac je dobio sledovanih 80.000 evra.

Naplatili smo, ali izgleda da je problem što sam tražio svoj novac, pošteno zarađen. Oni su tražili da se dogovorimo, mi nismo hteli. Želeli smo sumu u celosti i to je to. Nismo tražili nešto što nam ne pripada. To što je bilo u ugovoru, to smo zahtevali.

Dugovanja više nema, ali do daljeg neće biti ni odlazaka u Zemunelo.

Pili bismo kafu kod tetka Nade svaki dan. Bila je to familijarna, lepa priča. Ja sam tu od pelena. Teleoptik je moja druga kuća. Naravno, mogu da sedim gde hoću i kada hoću, kao i da treniram. Ali išao sam gde mi prija, dok mi pre desetak dana nije saopšteno da više ne mogu da dolazim.

0
1

2 Komentara

  1. Nisi ni ti ni Jojic ni Miljkovic zaradili nista bio si povredjen vise nego sto si igrao ,a igrao si ko parking sat ja bi vam licno dao K…C kao i onom Trojanskom konju Stanojevicu smecari.

    0
    4
    Odgovori
    • Ugovor je ugovor i mora da se ispoštuje. Klub je potpisao da je saglasan sa uslovima i to je kraj. Svaka čast igračima, tražili su samo svoje, ništa preko toga.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter