2
Domaći fudbal

Alex Vigo (C) celebrates after scoring a goal with Egor Prutsev, Aleksandar Dragovic, Srdjan Mijailovic and Marko Rakonjac during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PREOKRET U ZVEZDI: Svi su ga već precrtali, a on ipak produžuje ugovor i ostaje u Ljutice Bogdana!?

Objavljeno: 22.05.23 u 13:21

Iskusni štoper želi da ode, ali klub se protivi.

Aleksandar Dragović sa Crvenom zvezdom ima ugovor do 2024. godine, a klub iz Ljutice Bogdana želi tu saradnju da produži. Sa druge strane, Dragović je javno izjavio da želi da napusti Crvenu zvezdu:

‘Vreme je za promenu, želim da odem. U pogledu uspeha, prelazak u Beograd je bio prava stvar. Ne možete zamisliti ništa bolje od osvajanja titule u Srbiji sa Zvezdom. Znate koliko sam vezan za dedu, on je bio presrećan što sam potpisao za njegov omiljeni klub i osvojio titulu.’ – izjava je Zvezdinog štopera od pre nekoliko dana.

Ipak, prema poslednjim informacijama, klub nema nameru da iskusnog štopera pusti. Zvezda će igrati grupnu fazu Lige šampiona i za to im je neophodan Dragović, smatraju sa Marakane.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

37
3

2 Komentara

  1. Ako je čovek nezadovoljan i želi da ide treba ga pustiti,zahvaliti isplatiti i uz obeštecenje koje klub dobije angažovati igrača sličnih ili boljih mogućnosti i koji ce se uklopiti u tim!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hvala mu za sve dobre utakmice i Zvezda ne bi trebala da ga sprecava da promeni klub,ipak je on u zenitu i hoce da igra za vece pare.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter