0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

(POLUVREME) PARTIZAN POGODIO SVE ŠTO JE ŠUTNUO: „Crno-beli“ imaju ogromnih +19 protiv „Studenata“!

Objavljeno: 22.05.23 u 20:54

Odlično poluvreme za „crno-bele“

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Studentskog centra u okviru majstorice četvrtfinalne serije ABA lige. Crnogorska ekipa je šokirala srpski tim u prvoj utakmici, da bi izabranici Željka Obradovića, u sledećem meču uspeli da izvojevaju tesnu pobedu i vrate seriju u Beograd.

Gosti su bolje otvorili susret i stigli do lepe prednosti, 2:8. Probelm za Partizan je bio i drugi brzi faul za Lesora. Konsolidovali su se „crno-beli„, poenima Lesora, Pantera i Nanelija, stigli su do izjednačenja, 17:17.

Nastavio je Naneli tamo gde je stao u Podgorici. Pogodio je dve vezane trojke, ukupno treću njegovu za 10. poen i plus 6 nakon prve četvrtine, 27:21.

 

 

Jam Madar pogađa bitnu trojku, kojom odbija manji nalet Studentskog centra i donosi prvu dvocifrenu prednost svojoj ekipi, 35:24. Nakon njega, trojku pogađa i Papapetru.

Taman kada su se gosti spustili na jednocifrenu razliku, tehničku grešku dobija klupa zbog prigovora. Partizan to sjajno koristi i nakon 6 vezanih poena Lesora dolazi do velikih +16, 47:31.

 

FOTO: STARSPORT

 

 

Džejms Naneli je fauliran na šutu za tri i pogodio je sva tri bacanja za svoj 12. poen i +19. Za kraj prvog poluvremena, trojku je uz zvuk sirene pogodio kapiten „crno-belih„, Kevin Panter. Partizan vodi 57:38.

 

 

VESTI O PARTIZANU:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter