4
Evroliga

FOTO: Twitter/@EuroLeague

NOVI DETALJI PONUDE ZA PANTERA: Grci otkrili šta Panatinaikos sprema za kapitena Partizana!

Objavljeno: 22.05.23 u 17:55

Teško će crno-beli zadržati Amerikanca

Evroliga je završena, ali se kod nas u regionu borba za šampiona ABA lige tek zahuktava i jasno je da će se do samog kraja voditi velika borba.

Mnogi očekuju da će Crvena zvezda i Partizan biti učesnici Evrolige i naredne sezone, a klubovi će imati ozbiljan zadatak da odgovore jakim timovima u narednoj sezoni.

Ipak, ima ekipa koje žele da odvedu neke od najboljih igrača srpskih timova, pa se tako ponovo priča o Kevinu Panteru i Panatinaikosu.

Američki bek tema je dana u grčkim medijima, koji otkrivaju detalje o njegovom transferu u Atinu.

Poslednja informacija koju je plasirala grčka „Gazzetta“ jeste da će Panter dolaskom u Panatinaikos zarađivati mnogo više od 1.500.000 evra koliko trenutno prima u Partizanu.

U svakom slučaju čeka se da Partizanov odgovor na ovu mogućnost jer će sigurno biti veoma teško nadoknaditi takvog igrača u narednoj sezoni.

9
49

4 Komentara

  1. Pre svega Panter u KKP ne prima 1,5 miliona evra, vec bruto 1,25 miliona a to je razlika od oko 35%.. Drugo, informacija sta nudi PAO je izmisljena i novinar „nebojsa“ ima zadatak da seje destrukciju u redovima crno-belih i to sa ovom informacijom cini.. I trece, KKP mozda i nece hteti da produzi ugovor sa Panterom, jer ima nameru da roster podmladi i umesto Pantera dovede znatno mladjeg igraca… Radi pomoci „nebojsi“ KKP verovatno nece produziti saradnju sa Panterom, Ledejom, Andjusicem i Papapetruom, a mozda i Nanelijem, ukoliko uspe da dovede trojicu mladih, ali i vrlo talentovanih igraca… U mlade ne racunam Jaramaza i Bozica.

    21
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter