0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic (L) and Head coach Sasa Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„NE POŠTUJETE ME ZATO ŠTO SAM SRBIN“: Obradović besneo zbog dodele nagrada!

Objavljeno: 22.05.23 u 09:05

Nije da nije postalo cirkus.

Francuska liga potpuno je diskreditovana najpre pošto je jedini predstavnik te zemlje, Asvel završio kao zakucan za dno Evrolige, dok je komšijski Monako defakto strani klub iako igra u istoj ligi, a sada su dodatno sami sebe degradirali dodelom nagrada.

Još uvek tinejdžer, Viktor Venbanjama, pokupio je pet različitih nagrada, a šef stručnog štaba Šolea Loran Vila proglašen je za trenera godine, što je izazvalo komentar srpskog stručnjaka, Saše Obradovića.

„Trebalo bi da razgovaramo o tome koliko se treneri cene. Nisam bio ni blizu tome da budem trener godine u Francuskoj. Kako se to može objasniti. Prvi sam ja glasao za Vilu, ali da ne budem ni blizu? Šta je ovo? Kakvo je to ponašanje? Da li je zato što sam Srbin? Zašto me sklanjate sa strane? Ko može to da objasni? Nisam zaslužio ovo dve godine u nizu“, bio je razočaran Obradović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter