0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

MILANOVIĆ NAKON ŠTO JE IZBORIO OPSTANAK SA SPARTAKOM: ’Milsim da smo zadovoljili i osvojili tri boda pošteno’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.23 u 23:24

U Subotici SLS i naredne sezone.

Danas je Spartak iz Subotice gostovao na ’Čairu’ od 18 časova ekipi Radničkog iz Niša u pretoslednjem kolu plej-aut Mozzart Bet Superlige Srbije. Gosti sa severa Srbije slavili su minimalnim rezultatom 1:0, a jedini strelac bio je Hrstić u 14. minutu. Subotičani su sada napredovali za dve pozicije i zauzimaju mesto broj 10 sa 38 bodova i kolo pre kraja osigurali opstanak.

Trener Spartaka Milan Milanović je nakon susreta istakao da Radnički ima izvanredne pojedince i da su im stvarali dosta problema.

– Tvrda i neizvesna utakmica. Radnički ima izvanredne pojedince, dobre igrače u napadu i stvarali su nam problem, ali mi smo dosta dobro igrali, posebno u drugom poluvremenu gde smo imali igrača više, ali smo zatvorili sve prilaze golu. – započeo je

Nastavio je i rekao da nisu uspeli iz nekih kontri da ugroze gol protivnika i da želi Radničkom da osigura opstanak.

-Nismo uspeli da iz nekih kontri da ugrozimo gol protivnika, ali mislim da smo zadovoljili i da smo se izborili za tri boda pošteno. Čestitam i Radničkog na dobroj igri i želim im da pobede sledeću utakmicu i osiguraju opstanak. – naveo je Milanović.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter