1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAZNA ZA ZORANA SAVIĆA: Sportski direktor Partizana kažnjen od strane ABA lige zbog napada na sudiju!

Objavljeno: 22.05.23 u 16:55

Zaradio je suspenziju

Proslavljeni srpski košarkaš, a danas sportski direktor KK Partizan Zoran Savić suspendovan je od strane ABA lige.

Regionalno takmičenje je odlučilo da kazni čelnika crno-belih zbog njegovog ispada i napada na sudiju na meču protiv Studentskog centra.

Tim povodom je ABA liga izdala saopštenje koje prenosimo u celosti:

Zoran Savić, kao direktor KK Partizan je napao i verbalno vređao sudiju Dragana Porobića, odnosno neprimereno se ponašao čime je načinjen prekršaj iz članka 26.2. te mu se temeljom članka 27.2b) DPABA istog propisa zabranjuje pristup pristup dvoranama na razdoblju od jedne utakmice, i to utakmice između Partizana i SC Debija, koja će se odigrati 21. 5, odnosno prve sledeće utakmice koja se bude odigrala između KK Partizan i KK SC Derbi.

Delegat Milorad Pantović utakmice broj 187, 2. kola četvrtfinalne utakmice ABA lige odigrane dana 18.5.2023. g. u Podgorici između KK SC Derbi i KK Partizan navodi kako su po završetku utakmice na drugoj strani zapisnika prijavili ponašanje Sportskog direktora Zorana Savića koji je u hodniku napao sudije i verbalno ih vređao – stoji u saopštenju ABA lige.

U saopštenju se navodi i da Savić nije odgovorio na optužbe u propisanom roku, te da ABA liga iste smatra istinitim. Sportski direktor Partizana ima rok od 21 dana da plati novčanu kaznu.

4
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter