0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA League/Dragana Stjepanovic

IZ BUDUĆNOSTI IZDALI SAOPŠTENJE PRED SUSRET SA ZVEZDOM: Evo šta su poručili!

Objavljeno: 22.05.23 u 23:00

Iz kluba jasni.

Košarkaši Budućnosti sutra od 20 časova u Morači dočekuju Crvenu zvezdu u drugoj utakmici polufinala AdmiralBet ABA lige. ’Crvenobeli’ vode 1:0 u seriji pošto su hali ’Aleksandar Nikolić’ slavili rezultatom 93:55. Iz domaćeg tabora pozivaju navijače da dođu što ranije utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima.

-Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima. – naveli su.

Takođe, istakli su da ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica.

-Budućnost poziva sve navijače da u meču sa Zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. ABA liga strogo zabranjuje vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslediti pražnjenje dela tribina ili cele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno. – poručuju iz kluba.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter