0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda's head coach Dusko Ivanovic and Filip Petrusev (L) during basketball match between Crvena Zvezda and Emporio Armani Milan

IVANOVIĆ OPREZAN PRED BUDUĆNOST: „Rezultat prvog meča nije realan pokazatelj“!

Objavljeno: 22.05.23 u 19:30

Zvezda bi pobedom u Podgorici overila kartu za finale

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20 časova gostuju ekipi Budućnosti u Podgorici. „Crveno-beli“ su u prvoj utakmici slavili ubedljivom razlikom, 93:55.

Strateg aktuelnog šampiona Jadrana, Duško Ivanović, rekao je da će crnogorski tim izaći dosta motivisaniji pred svojim navijačima.

Očekuje nas novi meč protiv Budućnosti, kluba koji poštujemo i protiv tima protiv koga nas očekuje u utorak težak posao. Odigrali smo odličnu utakmicu u Beogradu, ali sada igramo na gostujućem terenu gde će košarkaši Budućnosti imati podršku, a sigurno će odigrati vrlo angažovano jer rezultat prve utakmice nije realan pokazatelj njihovog kvaliteta. Idemo da odigramo čvrsto, dobro, sa puno energije i sa željom da pobedimo – rekao je Ivanović za klupski sajt.

VESTI O ZVEZDI:

Krilni centar Zvezde, Filip Petrušev, istakao je da je za njegov tim ključno da nametne ritam koji njima odgovara.

Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti, sledi nam četvrti meč ove sezone. Prethodni smo odigrali odlično, ali taj meč, i razlika u toj utakmici nisu merilo kvaliteta ekipe Budućnosti. Sada će igrati pred svojim navijačima, sa željom da se pokažu u boljem svetlu i da dođu do pobede, čime bi vratili seriju u Beograd. Moramo biti spremni da istaknemo naše kvalitete i nametnemo ritam koji nama odgovora kako bi došli do rezultata a to je pobeda i plasman u finale – rekao je Petrušev.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter