2
Evropske lige

FOTO: YouTube/Screenshot

EMPOLI DEKLASIRAO ’STARU DAMU’: Nizaju se problemi u Juventusu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.05.23 u 23:50

Evropa sve dalje.

Fudbaleri Empolija su dočekali Juventus od 20 časova i 45 minuta  u 36. kolu italijanske Serije A i ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 4:1. Nakon što su im oduzeli 10 bodova, izabranici Maksimiljana Alegrija doživeli su još jedan krah protiv tima Paola Zanetija.

Vodili su domaći 2:0 već i 21. minutu, a stelci su bili veteran Kaputo sa bele tačke u 18. minutu i Loperto tri minuta kasnije. U drugom poluvremenu fudbaleri Emplija su nastavili tamo gde su stali u prvom i već u 48. minutu Kaputo postiže svoj drugi pogodak na utakmici. Bolan poraz Juventusa ublažio je Kijeza koji je pogodio u 85. minutu, a tačku na susret stavio je Picoli u 93. minutu.

Empoli se sada nalazi na 14. mestu sa 42 boda i ne treba da strahuje od ispadanja, a naredno kolo igraju protiv Verone u gostima. Što se tiče Juventusa nakon oduzimanja bodova, pali su čak na sedmu poziciju i imaju 59 bodova. Nakon ovog poraza čini se da je će teško naredne sezone igrati neko evropsko takmičenje.

0
1

2 Komentara

  1. Tragedija kakvi sve nepismenjakovici rade u novinarskoj ulozi!!? Ne kaze se „nizaju“ nego „nizu“. Strasno, u zadnjih 20 g je pismenost u Srbiji drasticno opala!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter