0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽARKO LAZETIĆ: ‘Uvek je teško u Pazaru! Videćemo da li smo spremi da poentiramo!’

Objavljeno: 21.05.23 u 11:56

Važan meč za ekipu iz Bačke Topole!

Fudbaleri Novog Pazara u nedelju, od 21 čas, dočekuju ekipu TSC-a iz Bačke Topole. Utakmica 36. kola Mozzart bet Superlige Srbije od velikog je značaja za gostujući sastav, a očekivanja pred istu izneo je njihov trener – Žarko Lazetić.

-Ostale su dve utakmice do kraja, bićemo oprezni. U Novom Pazaru je uvek teško igrati, ne samo zbog stadiona i terena veći zbog kvaliteta njihovog kluba. Imaju opasne igrače u tranziciji i igri jedan na jedan. Iskustvo u sezoni, kao i činjenica da smo od njih dva puta gubili, nas poziva na punu pozornost koja neće izostati jer smo se za ovu situaciju spremali skoro godinu dana i videćemo da li smo i koliko spremni da poentiramo onako kako želimo – rekao je mladi stručnjak i dodao:

-Na početku sezone smo uzeli po bod i na Marakani i na JNA, tako da smo u ovu poziciju došli zahvaljujući kontinuitetu i radu. Predstojeću utakmicu svi nazivaju istorijskom ili utakmicom sezone. Naravno, mi smo svesni da kao klub možemo da dobijemo svaki meč, ali i da ga izgubimo ili igramo nerešeno, a tako će biti i protiv Novog Pazara, jer ni taj duel ni po čemu nije drugačiji – zaključio je Lazetić. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter