1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLEDNJA ŠANSA ZA CRNO-BELE, LIGA ŠAMPIONA GOTOVO NEMOGUĆA MISIJA: Evo gde možete gledati utakmicu Vojvodina – Partizan!

Objavljeno: 21.05.23 u 10:50

U Humskoj priželjkuju maksimalan učinak do kraja, uz poraze Čukaričkog i TSC-a.

Mozzart bet Superliga Srbije u okviru 36. kola nudi duel gde fudbaleri Vojvodine u Novom Sadu dočekuju Partizan. Derbi susret završnice nacionalnog prvenstva zakazan je za 19 časova na stadionu ‘Karađorđe‘.

Crno-beli u ovom momentu zauzimaju 4. poziciju, sa šest bodova više od današnjeg rivala i malo je verovatno da će se bilo šta menjati do kraja šampionata.

FOTO: STARSPORT

 

U Humskoj sanjaju kvalifikacije za Ligu šampiona, koje su miljama daleko trenutno.

Jedini šansa za crno-bele jeste ishod sa dve pobede do kraja šampionata, uz malo verovatnu nadu da će Čukarički i TSC od potencijalnih šest uzeti samo po bod.

Prenos susreta iz Novog Sada možete gledati na TV Arena Premium 1. 

2
2

1 Komentara

  1. Prase se ne goji već kupuje pred Božić tako i ovo svi vozovi su prošli realno sa ovom ekipom je bruka ići u ligu šampiona kad je partizanu glavni poslovođa i kreator igre deda Natho svaka čast njemu nema on saradnike tu nebi pomogli sad ni Vukotić mi Mijatović zalihe su potrošene a šta i da traže kad u najslabijih ligi otkad ja pratim fudbal izgube u kupu na svom terenu od anonimne ekipe bolje da istupe iz prve možda u drugoj mogu biti prvi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter