3
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Pplay Off match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on May 21, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN OSTAO BEZ LIGE ŠAMPIONA: Vojvodina zaustavila crno-bele i zakucala ih za četvrto mesto!

Objavljeno: 21.05.23 u 20:56

Odličan meč je viđen u Srpskoj Atini

Fudbaleri Vojvodine i Partizana odigrali su nerešeno u Novom Sadu 2:2 u okviru 36. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Sam meč je mnogo bolje otvoren od strane gostiju iz Beograda koji su zapretili nekolliko puta preko Meniga i Rikarda.

To se na kraju isplatilo u 18. minutu kada je Partizan uspeo da povede. Pas Meniga, biciklica protiv Traorea iz Vojvodine, a potom Rikardo pogađa slabijom levom nogom.

Nije se dugo čekalo na odgovor Vojvodine. U 22. minutu Vukčević je probio po desnoj strani, izbacio je Uroševića, Vujačića, dobio je Milošević loptu, šutirao je jako i precizno, gde Ilić i Filipović nisu stigli da ga zatvore i tako je doneo izjednačenje.

Drugo poluvreme je otvoreno na spektakularan način pošto je svoj drugi pogodak na meču postigao mladi Jovan Milošević i to u bukvalno prvom napadu u nastavku.

Četa Igora Duljaja nije dozvolila da je to uzdrma i već posle par minuta Kolorado nakon odbitka uspeva da snažnim udarcem matira Carevića i sve vrati u egal.

Ovaj remi je na kraju koštao Partizan potencijalne borbe za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

7
6

3 Komentara

  1. Ovo je prava stvar za klub jer ide u takmičenje po svojoj meri i osvojićete dosta poena za koeficijent,kao i prošle godine.Jedna dobra sezona i odmah je Partizai skočio na UEFA rang listi klubova.Sad samo tako nastavite.
    A treba gledati ovo i sa vedrije strane..Recimo u fudbalu je osvojeno jako četvrto mesto i obesili ste noseve dok ste u košarci završili tek peti a ku..ite se kao da ste osvojili Evroligu..

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo da se zavrsi ova turbulentna godina za Pfc. Treba gledati u buducnost, ozbiljno promisliti sta i kako dalje. Pronaci resurse za pojacanje tima, za uspesan nastup u Evropi, skupiti sto vise evro koef.
    poena, u novo prvenstvo uci sa maximalnim ambicijama i ici na titulu. Nije tako sve crno.
    Madam se da ce se u Klubu rascistiti sramotna svadja i nesloga.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter