1
Košarka

FOTO: KSS

NBA KOŠARKAŠI KOMENTARISALI DRES SRBIJE: Dragić je zamolio Bogdanovića za jedan primerak! (FOTO)

Objavljeno: 21.05.23 u 14:10

Naišao je na pozitivne reakcije javnosti.

Nakon što je juče Bogdan Bogdanović predstavio novi dres košarkaške reprezentacije Srbije, u kojem će Orlovi nastupati na predstojećem Svetskom prvenstvu, oglasili su se mnogi NBA košarkaši.

Sam izgled dresa, prvo je oduševio navijače, a potom i poznate ličnosti, koji na društvenim mrežama prate srpskog asa.

Javio se i najbolji igrač Atlante Trej Jang, kao i nekadašnji saigrač iz Partizana Tarens Kinzi, a potom i reprezentativac Slovenije Goran Dragić.

FOTO: Instagram/Screenshot

Upravo je Dragić poželeo da dobije jedan dres, uz komentar „Treba mi jedan, Boki“, a videćemo da li će mu Bogdan tu želju i ispuniti. Dragićev komentar je naišao i na rekacije srpskih navijača, koji su slovenačkom košarkašu u šaljivom tonu poručili da je trebao da nastupi za Srbiju.

Podsećamo, na predstojećem Mundobasketu, Srbija će odmeriti snage sa Južnim Sudanom, Kinom i Portorikom u prvoj fazi takmičenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

11
2

1 Komentara

  1. Nevjerojatno koliko sam odušavljen!Kakva krasota..
    Jugaslavenski retro dizajn!
    Jedino što je u pitanju reprezentacija Srbije pa bi shodno tome i dresevi trebali biti crvene boje a ne ovo jugoslovensko nostalgičarsko treš sranje..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter