0
Fudbal

Milos Milojevic Kup Srbije, TSC Backa Topola - Crvena Zvezda, polufinale Srbija 17.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MILOŠ MILOJEVIĆ BI BRZO MOGAO DO NOVOG ANGAŽMANA: Poznati novinar otkrio jednu od opcija za srpskog trenera!

Objavljeno: 21.05.23 u 15:50

Glasine kruže od kada je zvanično objavljen rastanak sa Zbezdom.

Miloš Milojević će na klupi Crvene zvezde sedeti još dve utakmice, nakon čega će tu ulogu preuzeti Barak Bahar. Sve to saopštio je klub u prethodnim danima, a odmah se psotavljalo pitanje gde će mladi srpski stručnjak nastaviti karijeru.

Prema informacijama koje stižu iz Švedske, tačnije od tamošnjeg poznatog novinara Josipa Ladana, Milojević bi uskoro mogao da preuzme AIK iz Stokholma. U pitanju je jedan od najvećih švedskih klubova, koji je u subotu upisao čak peti poraz u prvih devet kola u sezoni.

AIK ima samo jedan trijumf i ukupno tek 6 bodova, što se ljudima u klubu nikako ne sviđa i spremni su da nađu bolju opciju na klupi.

Obzirom da bi rezultati mogli da se poklope, da AIK nakon 9 kola završi kao poslednji na tabeli, sve to bi moglo da ima uticaja na klub da započne pregovore sa Milojevićem, koji će uskoro biti i zvanično slobodan trener.

Ono što Srbinu ide u prilog jeste činjenica da dobro poznaje tamošnje fudbalske prilike jer je u karijeri trenirao Mjalbi, Hamarbi i Malme.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter