0
Košarka

Nikola Kalinic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MENADŽER SVE DEMANTOVAO: Kalinić ipak nije ni blizu Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 21.05.23 u 16:10

Oglasio se na Tviteru!

Iako sezona još nije gotova, Crvena zvezda očigledno radi na dovođenju novih pojačanja, a jedno od njih mogao bi da bude Nikola Kalinić. Naime, kako prenosi poznati grčki novinar Hristos Harpidis, pozivajući se na izvor turskog Trendbasketa, srpski reprezentativac nalazi se na korak od povratka u Beograd, nakon sezone koju je imao u Barseloni.

Tako se barem pisalo jutros, ali je ubrzo stigao demant menadžera košarkaša Barselone, Aleksandra Raškovića.

On je na svom Tviter nalogu citirao pokojnog Mina Rajolu, tačnije upotrebio njegovu „foru“ kada su lažne informacije u pitanju, a to je slika Pinokia.

 

Bilo kako bilo, prelazni rok je živa stvar, a leto još nije ni počelo. Biće uzbudljivo na tržištu ove godine, za to niko nema dileme.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter