0
Košarka

FOTO: Twitter screnshot

MAJK MELOUN: ‘Trener Nikola Jokić je odradio sjajan posao večeras!’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.05.23 u 08:50

Genijalni centar ponovo zablistao!

Domaći teren i podrška publike nisu mogli Los Anđeles Lejkersima da savladaju Denver. Nagetsi su još jednom dokazali da su kvalitetniji tim. Izabranici Majka Melouna su slavili sa 108:119, ostvarili veliki brejk i poveli sa ubedljivih 3:0 u finalu Zapadne konferencije.

Po završetku meča novinarima se na konferenciji obratio Majk Meloun. Strateg je govorio o dešavanjima u odlučujućoj deonici.

– Mislim, mi smo prvi na tabeli od sredine decembra. Ova ekipa je pobeđivala dobre timove. Nikola je izašao, ali nismo paničili. Tu su bili drugi igrači koji su iskočili – istakao je Meloun i dodao:

– Na kraju, Nikola je rekao svima da će on i Džamal da odigraju dva na dva. I, morao sam to da podržim, to je bila Nikolina akcija. Rekao je na klupi: „Hajde da odigramo ovo“. Odigrali su kako treba. Trener Jokić je odradio odličan posao večeras – zaključio je šef struke Nagetsa. 

 

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter