0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@WestHam

LIDS MOŽE SAMO DA SE NADA ČUDU: Vest Hem gura Bele u niži rang, Brajton gazi ka Ligi Evrope!

Objavljeno: 21.05.23 u 18:40

Uzbudljivo popodne na Ostvrvu.

Fudbaleri Vest Hema su preokrenuli rezultat i sa 3:1 na svom terenu krunisali sjajnu sezonu opstankom u Premijer ligi, a Lids doveli do situacije da i pored pobede u poslednjem kolu, mora da se nada porazu Evertona na Gudisonu kako bi ostao u ligi.

Iako su nakon petnaestak minuta vodili golom Rodriga, fudbaleri sa Eland Rouda su prednost imali svega 10 minuta, kada je Deklan Rajs poravnao rezultat, a u nastavku su Bouven i Lancini potpuno okrenuli rezultat.

Na Amaksu Brajton se oporavio od poraza od Njukasla, pa su praktično rutinirali Sautempton pred svojim navijačima. Mladi Ivan Ferguson je sa dva gola u prvom poluvremenu doneo prednost svom timu, u nastavku je Soton imao šansu za povratak, najpre je Eljanusi smanjio na 2:1, ali je poništen gol Tea Volkota potpuno uništio momentum gostiju. Konačan rezultat postavio je Paskal Gros sredinom drugog dela.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Brajton je tako došao do pozicije da im svega bod garantuje mesto u Ligi Evrope, dok je Sautempton odavno prežaljen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter