0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ČUKA KIKSIRALA, TSC POBEDIO: Bačvani na pragu kvalfikacija za Ligu šampiona!

Objavljeno: 21.05.23 u 23:50

Ovo bi mogla da bude 

Fudbaleri TSC-a pobedili su večeras na gostovanju Novi Pazar sa 4:1, u meču pretposlednjeg 36. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Svi golovi viđeni su u drugom poluvremenu, a tim iz Bačke Topole u vođstvo je doveo Nemanja Petrović u 53. minutu.

Četiri minuta kasnije gol postiže Aranđel Stojković, dok su se do kraja u strelce za goste upisali Petar Ratkov u 67. i Stefan Vukić u 78. minutu.

Jedini gol za domaći klub postigao je Bojica Nikčević u 89. minutu sa penala.

TSC je upisao treću vezanu pobedu i na drugoj poziciji ima 74 boda. Novi Pazar posle osmog uzastopnog poraza zauzima šesto mesto sa 50 bodova. Voždovac i Čukarički su odigrali nerešeno 1:1.

Ekipa sa Banovog brda je do prednosti došla golom Stefana Tomovića u 12. minutu.

U drugom delu igre poništena su dva pogotka. Prvo je Čukarički u 57. minutu mogao da poveća prednost, ali je zbog ofsajda poništen gol Đorđa Ivanovića.

Voždovac je četiri minuta kasnije mogao do izjednačenja, ali je pogodak Miloša Pantovića takođe poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Čukarički je od 80. minuta igrao sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton dobio Sambu Sisoko, a to je domaći tim iskoristio i u 90. minutu preko Danila Teodorovića stigao do boda.

Klub sa Banovog brda zauzima treće mesto sa 72 boda, a Voždovac je sedmi sa 46 bodova.

U poslednjem kolu TSC i Čukarički nastaviće borbu za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. TSC na svom terenu igra protiv Vojvodine, dok Čukarički dočekuje Radnički iz Kragujevca.

Novi Pazar će gostovati Crvenoj zvezdi, a Voždovac u Humskoj igra protiv Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter