1
Evroliga

Dejan Bodiroga during the Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Peace And Friendship Stadium on November 10, 2022 in Athens, Greece. (Photo by Starsport.rs ©)

BODIROGA O ZVEZDI I PARTIZANU: Evo šta je rekao prvi čovek Evrolige u budućnosti večitih u elitnom takmičenju!

Objavljeno: 21.05.23 u 21:20

Informacija koje interesuje sve u Srbiji

Uoči finala Evrolige između Reala i Barselone za „Sportklub“ je govorio prvi čovek borda Evrolige, Dejan Bodiroga.

Proslavljeni srpski košarkaš se između ostalog dotakao o sudbini Crvene zvezde i Partizana u elitnom evropskom takmičenju.

– Imali su izuzetno uspešne sezone, Partizan je bio blizu F4, Zvezda da uđe u plejof. Za Evroligu je to plus, da iz Beograda i Srbije se šalje takva priča, svake nedelje imamo 25-30 hiljada ljudi koji gledaju košarku. Mislim da postoje dobre šanse i za budućnost i bilo bi dobro da uvek imamo dva kluba. Videćemo u sledećem mesecu, tokom juna ili krajem istog.

U svakom slučaju ovo su veoma dobre vesti za navijače večitih, ali treba sačekati konačnu odluku Evrolige po ovom pitanju.

8
0

1 Komentara

  1. Posle ovakve izjave Bodiroge, domaci mediji bi trebali da prestanu sa zlobnim provociranjem navijackih grupa, i predju na kreiranje zdrave konkurencije.. Bilo bi pozitivno da se „veciti“ preorijentisu na veci broj domacih igraca, da mozda izadju iz ABA, da se resi status Mege i FMP, da klubovi ne smeju gomilati mlade u rosteru podmlatka zbog razvojne minutaze, da mladi timovi vecitih budu clanovi Prve lige Srbije i sl. Ne mislim da je ovo najbitnije sto sam napisao, vec ga vidim kao podsticaj za bolje predloge,

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter