0
Evroliga

Mike James during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BARSELONA KAO DA NIJE DOŠLA U KAUNAS: Monako treće mesto Evrolige!

Objavljeno: 21.05.23 u 17:38

Baš loše u Litvaniji za Katalonce.

Košarkaši Monaka ostvarili su najveći uspeh u istoriji kluba jer su nakon trijumfa nad Barselonom stigli do trećeg mesta u Evroligi, a konačni rezultat meča bio je .

Najbolji pojedinaca danas, i praktično jedini kome se koliko-toliko igralo bio je Metju Stracel sa 14 poena, a pratili su ga još Alfa Dijalo sa 10 i šest skokova, a identičan poenterski učinak imao je i Eli Okobo. Sa druge strane najviše se istakao Nikola Mirotić sa 13 poena.

Praktično ostaje utisak da je Monako ove godine na F4 odigrao samo jednu slabu četvrtinu, ali izuzetno lošu, koja ih je koštala i samog finala, dok je Barselona apsolutno indisponirana bila čitav meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter