0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NA ’ČIKA DAĆI’ U KOMBINOVANOM SASTAVU: Evo gde možete pratiti ovaj duel!

Objavljeno: 20.05.23 u 13:15

’Crveno-beli’ za nastavak rekorda.

Fudbaleri Crvene zvezde danas gostuju Radničkom 1923 iz Kragujevca u pretposlednjem kolu plejofa Mozzart Bet Superlige Srbije od 16 časova. Izabranici Miloša Milojevića su ove sezone odradili fantastičan posao i zabelžili zapažene rezultate. Titulu šampiona države odbranili su još u prvom kolu drugog dela šampionata kada su na svom stadionu savladali TSC rezultatom 4:1.

Plasirali su se u finale Kupa Srbije, gde će igrati protiv Čukaričkog, a ono što je najvažnije za sve ’Delije’ jeste da će njihovi ljubimci igrati u grupnoj fazi Lige šampiona naredne sezone. Takođe, oborili klupski rekord od 57 pobeda u nizu, trenutno imaju 59, a danas je prilika da zabeleži i 60.

Miloš Milojević je odlučio da odmori neke standardne igrače i pruži priliku mlađima i onima koji su ove sezone imali manju minutažu. Igraće u formaciji 3-5-1-1.

VasiljevićSpajić, Milunović, LekovićNikolić, Kangva, Srnić, Mitrović, MijatovićKataiRakonjac. Susret možete pratiti na Arena Sport Premium 1.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter