2
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

U LAZAREVCU NAREDNE SEZONE IGRAJU DVA SUPERLIGAŠA? Neočekivane vesti u srpskom fudbalu!

Objavljeno: 20.05.23 u 11:21

Rekonstrukcija stadiona.

Kao bomba je jutros odjeknula vest, da će Radnički iz Kragujevca veći deo naredne sezone igrati van svog stadiona. Naime, oni će svoje utakmice kao domaćin igrati ni manje, ni više nego u Lazarevcu, skoro 90km od svog Kragujevca.

Razlog za ovakvu odluku jeste rekonstrukcija stadiona ‘Čika Dača’. Planira se kompletna rekonstrukcija, ali i postavljanje reflektora, čime će ovaj stadion još više dobiti na funkcionalnosti.

Utakmice će igrati u Lazarevcu, jer je to najbliži stadion koji ima uslove za VAR, što je kao što je poznato, neophodno za Superligaški fudbal.

5
5

2 Komentara

  1. Ovo je već tesko nasilje vlast se ne oglašava. Svi fini a samo je jedan nameštao kad rudari ustanu teško njima otići će garant

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa gde ćete u ovoj selendari da igrate crni Kragujevčani?!
    A i pitanje da li autor teksta zna nešto što mi ostali ne znamo?Dva kluba će igrati kažeš?Kolubara namestila najmanje 2 utakmice koje UEFA proverava i sprema joj se metla u nižu ligu a neko tvrdi da će 2 kluba igrati u Luzerovcu..

    4
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter