1
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic Balsa Koprivica (C) and Tristan Vukcevic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRISTAN SE JAVIO IZ AMERIKE: ‘Zahvaljujući Željku Obradoviću ja sam tu gde sam sada!’

Objavljeno: 20.05.23 u 11:54

Enormno je napredovao od dolasku u Partizan.

Mladi košarkaš Tristan Vukčević trenutno se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde trenira sa nekoliko ekipa, kako bi im se nametnuo pred NBA draft. Iz SAD-a poslao je vrlo jasno poruku – Bez Željka Obradovića sve ono što mu se sada dešava ne bi bilo moguće.

‘Bilo je komplikovano, naravno, čak i kada sam imao veću minutažu. Ali, ja sam mnogo naučio od Željka Obradovića. On je jedan neverovatan, neverovatan trener! Zahvaljujući njemu, ja sam tu gde sam sada. Svi ti ‘drilovi’, svi ti saveti iz dana u dan, terao me je da naporno radim svakog dana, da se ni sekundu ne opuštam. A kad bi se to dogodilo, on bi reagovao kao ‘ahh’. To je nešto, znate… ja sam mu veoma zahvalan. On je razlog i ja ću to uvek pamtiti. O mojim prvi trenerima u karijeri i ljudima koji su mi dali veliku priliku da izađem na veliku scenu ja samo imam sve najbolje o njima da kažem.’ – rekao je Tristan i potom dodao:

 

‘Kao mlad igrač, imam već dosta iskustva u Real Madridu i Partizanu. Znate, to je nešto zbog čega ne žalim i nešto što mi je zaista pomoglo u celom ovom procesu. Znate, ja sam sa 16-17 godina ušao u seniorsku konkurenciju.’ – zaključio je mladi košarkaš.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter