0
Evroliga

head coach Sarunas Jasikevicius Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘TRENER PREUZIMA ODGOVORNOST’: Šarasu teško pao poraz u polufinalu Evrolige!

Objavljeno: 20.05.23 u 08:51

Nema sumnje da mu je poraz izuzetno teško pao.

Senzacionalan preokret je priredio Real Madrid u polufinalu fajnal-fora Evrolige pobedom nad Barselonom. Nakon ovoga će jedan od najvećih klubova na svetu igrati finale protiv Olimpijakosa koje je na programu u nedelju. Imala je Barselona svoje prilike, ali ih nije iskoristila, a odgovornost na sebe, preuzeo je trener – Šarunas Jasikevičijus:

‘Nismo igrali timski, bili smo ekstremno nervozni. Ovo nije timska igra, u ovakvim trenucima, trener preuzima odgvornost. Da smiri tim, da pronađe način da lopta bolje cirkuliše. Trebalo je da imamo drugačije odluke, a naše su bile veoma loše. Kao što rekoh, odgovornost je na treneru.’ – rekao je Šaras nakon meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter