0
Ostali sportovi

FOTO: BAŠS

ŠKOLARCI BEOGRADA SJAJNI NA MALIM OLIMPIJSKIM IGRAMA: Asocijacija za školski sport nastavlja da pravi izneđanje mladim sportistima (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.23 u 13:00

Beogradska asocijacija za školski sport nastavlja da pravi iznenađenja mladim sportistima u Beogradu. Na red su došle Male olimpijske igre, tradicionalno takmičenje za učenike sportiste, prvog, drugog i trećeg razreda Osnovnih škola. Klinci su uživali na poligonima a oduševili su se i sa gostima.  Sa mališanima su se družili poznati glumci Slaviša Čurović i Isidora Građanin, a medalje su delili i poznata tv voditeljka Sanja Batar, predstavnik Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Novica Todosijević i predstavnici asocijacije Nemanja Radović, Vladimir Tica, Marko Vujadinović, Slobodan Đurić, Momčilo Stanojković i Goran Ivković.

Takmičenje je trajalo od 10.00 do 16.00 časova u Hali sportova Ranko Žeravica, a najbolji talentovana sportisti plasirali su se na regionalno takmičenje, koje će se održati u organizaciji Saveza za školski sport Srbije.

Kada vidim da ova deca uživaju, kada vidim osmehe i gradu, to je nešto najlepše. Bravo za Beogradsku asocijaciju za školski sport, samo tako nastavite. Deca nastupaju u raznim sportovima, a pritom im je sve besplatno. I koleginica Isidora je baš oduševljena i početkom juna jedna čekamo da gledamo takmičenje mladih u igri Između dve vatre. – poručio je Slaviša Čurović, poznati srpski glumac.

FOTO: BAŠS

U asocijaciji najavljuju nove aktivnosti. Uz pomoć gradskog sekretarijata za sport i omladinu sprovodi se puno besplatnih programa namenjenih osnovcima i srednjoškolcima. U junu u Hali Master održaće se omiljeno takmičenje osnovaca igra između dve vatre. Nastavljaju se aktivnosti sa Udruženjem sportskih novinara Beograda u programu „Slušaj o sportovima koje voliš, upoznaj poznate„. U planu su nove aktivnosti oko bezbednosti mladih na internetu i u saobraćaju.

Nema stajanja za nas. Tu smo da deci iz svih opština Beograda, učinimo da besplatno uživaju u sportovima koje vole, ali i da se edukuju o raznim temama. Vatrene lopte, kako ga mi zovemo, ili igra između dve vatre je nešto zaista posebno i sprema se spektakl za početak juna. A uključeni smo u manifestaciju Beogradski dani porodice, koje će se u toku juna održati u centru glavnom grada. Deca su naša budućnost a porodica stub svega. – istakao je Slobodan Đurić, generalni sekretar Beogradske asocijacije za školski sport.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter