4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL U KRAGUJEVCU: Huligan udario Borjana u glavu, saigrači sprečili golmana da uzvrati! (FOTO)

Objavljeno: 20.05.23 u 20:10

Napad na fantastičnog čuvara mreže!

U okviru 36. kola Mozzart bet Superlige Srbije Radnički 1923 je na stadionu ‘Čika Dača‘ ugostio Crvenu zvezdu. Izabranici trenera Joksimovića napravili su veliko iznenađenje, sprečili trijumf aktuelnog šampiona i osvojili bod. Utakmica u Kragujevcu završena je rezultatom 1:1.

FOTO: STARSPORT

Po završetku susreta fudbaleri gostujućeg sastava posvetili su pažnju najmlađim navijačima. Zvezdini igrači su prišli tribinama kako bi se slikali sa publikom, a potom je došlo do velikog skandala.

Kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, udaren je u glavu od strane huligana. Takav divljački potez razbesneo je iskusnog čuvara mreže koji je potom pokušao da preskoči ogradu kako bi se obračunao sa navijačem.

FOTO: STARSPORT

 

Na svu sreću, saigrači su uspeli da smire Milana. Više detalja o sukobu nije poznato, ali nedopustivo je da akteri bilo kog susreta ne budu bezbedni, pogotovo ne na samom igralištu.

22
8

4 Komentara

  1. Informacija iz prve ruke: Borjan se popeo na tribinu iz nekog samo njemu poznatog razloga(što igrači ne bi smeli da rade po protokolu) i oteran je sa iste. Verovatno da je dobio ćušku, ovo ponašanje je u najmanju ruku provokacija.

    4
    2
    Odgovori
    • Slepče jedan-čovek se fotografisao sa decom koja su ga zamolila za to a majmunčini frustriranoj koja je inače isto kao i ti navijač NK Partizai su proradili kompleksi pa je nasrnuo na čoveka.Za ovakve stvari se zatvara stadion na par utakmica..

      4
      4
      Odgovori
  2. Posto imaju fotografije huligana treba da se preduzmu mere iste kazne i zabrane ulazak na stadione od 5 do 10 godina pa se takvi slucajevi napada na sportiste nebi desavali.

    5
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter