2
Domaći fudbal

during the Srpska Treca Liga 2022/2023 match between Zemun and OFK Beograd on May 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PROZIVKE SA KARABURME NA RAČUN ZEMUNA: ‘Ne možemo i ne želimo da ćutimo!’ (FOTO)

Objavljeno: 20.05.23 u 14:40

Čarke se nastavljaju.

Pre sedam dana smo imali priliku da gledamo spektakl u beogradskom ‘el klasiku’ između Zemuna i OFK Beograda, gde su navijači oba tima napravili fantastičnu atmosferu. ‘Romantičari’ su na tom susretu slavili rezultatom 1:0 i preuzeli vodeću poziciju Srpske lige Beograd.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


Juče je Zemun odigrao meč protiv BASKa u 28. kolu Srpske lige Beograd i slavio rezulatom 3:2 i vratio se na prvu poziciju, ali sa utakmicom više u odnosu na OFK. Sa Karaburme su se oglasili dan kasnije i optužili Fudblaski savez Beograda da ne reaguje na nečasne radnje.

– Brukanje i nameštanje utakmica u Srpskoj ligi Beograd se nastavlja iz kola u kolo, a sve u režiji FK Zemun. Juče se desila ko zna koja po redu nameštena utakmica na koju Fudbalski savez Beograda ponovo nije reagovao i koji nastavlja da se pravi slep i gluv na očigledna nameštanja koja su čak došla i do UEFA koja je zbog toga pokrenula istragu. – započeli su.

Dodali su da je juče saučesnik bio BASK i da  Fudbalski savez Beograda neće reagovati.

– Juče im je saučesnik bio FK BASK. Naravno, u FSB niko neće reagovati ni ovog puta, ali zato mi u OFK Beogradu ne želimo da ćutimo. Zemun je bio učesnik u sumnjivim radnjama u mnogo mečeva ovog proleća a sve pozivanjem „na više interese“. Jedina utakmica koju nisu uspeli da nameste ovog proleća je bila upravo protiv OFK Beograda i videlo se gde im je mesto po kvalitetu. – istakli su ‘Romantičari’.

Dotakli su se i utakmice koju su igrali protiv Zemuna pre sedam dana i izneli primedbe na suđenje Srđana Jovanovića.

– Čak i u toj utakmici protiv OFK Beograda su pokušali da nameste preko sudijske organizacije i tu bruku su svi videli, ali im nije uspelo. Nastavljaju dalje i pokušavaju na sve načine da ostanu u trci dok ta bruka stiže i do UEFA. Ne želimo i nećemo da ćutimo i pozivamo javnost da obrati pažnju na sve ono što se događa u FSB i da krovna organizacija FSS pod hitno reaguje jer sadašnje rukovodstvo beogradskog saveza to neće učiniti. – naveli su iz OFK Beograda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OFK BEOGRAD (@ofkbeograd1911)

0
4

2 Komentara

  1. Saopštenje malih patuljaka liči na saopštenja doktora magije i magistra od KiM. Poštenja Ofk-a se sećem još od utakmice sa Zvezdom 2:6(2:0),ali ovo su možda poštene mlade snage.???

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter