0
Fudbal

Branislav Nedimovic group G, UEFA EURO 2024 qualifying football match between Montenegro and Serbia on March 27, 2023. in Podgorica, Montenegro. (Photo by: Pedja Milosavljevic / DeFodi Images)

‘PROTIV MAĐARSKE PUN STADION – FUDBAL ĆE DRUGAČIJE IZGLEDATI U SRBIJI ZA GODINU DANA!’: Nedimović veruje da ekipa može da izbori plasman na EP!

Objavljeno: 20.05.23 u 10:52

Nada se stadionu punom dece.

Srbija je odlično otvorila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pobedama nad Litvanijom i Crnom Gorom. Sada nas očekuje duel sa Bugarskom na strani, a zatim i utakmica kod kuće, bez prisustva publike, zbog kazne koju nam je dodelila UEFA. Ipak, Nedimović se nada da će makar deca moći na stadion:

‘Nadam se da ćemo posao završiti u Bugarskoj. Videćemo pod kojim uslovima će se igrati da li će deca moći da budu na tribinama.Ono što se desilo u Podgorici je ispolitizovano, nažalost vreme je teško i različita skandiranja su u UEFA doživeli kao kršenje kodeksa. Mislio sam da ćemo protiv Mađarske imati pun stadion. Ranije smo imali oko 5000 prodatih karata, a protiv Litvanije 12.500.

BELGRADE, SERBIA – MARCH 24: Players of Serbian national team celebrate after their team’s first goal of the night during the UEFA EURO 2024 qualifying round group G match between Serbia and Lithuania at Rajko Mitic Stadium on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by: Andrija Sokovic/Starsport.rs)

Vidite trend, interesovanje postoji, ali desilo se to. Da li je bilo slovo „z“ skandiranje za Ratka Mladića… Nas odmah gledaju kroz dve lupe’ – reči su Branislava Nedimovića, koji je zatim govorio i o infrastrukturi, na kojoj je akcenat:

‘Mi smo kao drugi ili treći strateški cilj odredili infrastrukturu. Imate Loznicu, Leskovac, gradi se u Pančevu, Zrenjaninu… Fudbal će drugačije u Srbiji izgledati za godinu i po dana. UEFA će igraditi bar 20 terena.’ – zaključio je Nedimović u razgovoru za RTS.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter