1
Domaći fudbal

Kings Kangwa (R) Viktor Rogan (C) and Sambou Sissoko (L) during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and FK Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on February 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PROMENJEN TERMIN KUPA ZBOG LITIJA: Evo kada će se igrati finale na stadionu „Rajko Mitić“!

Objavljeno: 20.05.23 u 18:55

Sve je poznato.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće ekipu Čukaričkog u finalu Kupa Srbije u četvrtak 25. maja. Iako je finale bilo zakazano za 18.30, termin će biti promenjen, zbog litija u Beogradu, koje počinju od 19 časova.

Tako će se Crvena zvezda i Čukarički za trofej Kupa Srbije boriti od 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“.

Podsećamo, finale Kupa je trebalo da se igra u Bakoj Topoli, ali je predlog Crvene zvezde da se igra u Beogradu prihvaćen i od strane FK Čukarički.

Crveno-beli su u polufinalu savladali ekipu TSC-a sa 3:0, dok je Čukarički bio bolji od ekipe Vojvodine sa 0:1.

Zvezda i Čukarički su se ove sezone sastajali tri puta u Mozzart Bet Superligi Srbije, a u svim duelima je slavila ekipa Miloša Milojevića.

6
1

1 Komentara

  1. Dajte zvezdini fudbalerima koji igraju za Čukarički da igraju finale nije vazno ko će pobediti to je samo fudbal a oni su doveli do tog čina Čukarički sa svojim drugovima. Fudbal je to to je viteski sport.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter