0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

(POLUVREME) BEZ GOLOVA NA „ČIKA DAČI“: Kombinovani sastav Zvezde kontroliše ritam – Leković heroj domaćih! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.23 u 16:50

Prošlo je prvih 45 minuta.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Radničkog 1923 u Kragujevcu, u okviru 36. kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije. Nakon prvih 45 minuta rezultat je 0:0, a obzirom da ovaj duel nema rezultatski značaj, trener crveno-belih Miloš Milojević izveo je kombinovani sastav.

SASTAVI:

Radnički (4-2-3-1): Leković – Miličić, Ivanović, Mitrović, Pecelj – Vidović, Zorić – Čolović, Vidosavljević, Jovanović – Milunović.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Vasiljević – Leković, Spajić, Milunović, Rodić – Kangva, Mijailović, Mitrović – Mijatović, Katai – Rakonjac.

Prvu priliku Crvena zvezda je imala već u 2. minutu, kada je Katai šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla preko gola.

Gosti su diktirali tempo meča, ali u narednih nekoliko minuta nije bilo ozbiljnijih šansi. Do prve ozbiljnije šanse na utakmici stiže i Radnički, kada je u 15. minutu Zorić skočio u kaznenom prostoru i glavom je šutirao pored gola.

FOTO: STARSPORT

Samo 3 minuta kasnije, Rakonjac se dobro snašao pred golom Radničkog, šutirao je u bliži ugao, ali je na mestu bio Leković.

Milutin Vidosavljević nije mogao da nastavi meč, nakon oštrog duela sa Milunovićem, pa je trener domaćih bio primoran da u igru ubaci Dragoljuba Srnića, u 28. minutu.

Tri minuta kasnije, Zvezda je imala lepu akciju, Rodić je šutirao, ali je ponovo sjajan bio Leković.

U 38. minutu, Zvezda dolazi do nove prilike za gol. Mijatović je dobro centrirao, Rakonjac je šutirao, ali je Leković ponovo fenomenalno odbranio.

Sve u svemu, domaći su se sjajno branili u prvom delu igru, Zvezda je kontrolisala ritam, pa se na pauzu ide pri rezultatu 0:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter