0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVAKO JE ZORIĆ SPREČIO ZVEZDU DA OSVOJI TITULU SA 100+ BODOVA: Gol domaćih za oduševljenje na ‘Čika Dači’! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.23 u 19:30

Bez pobednika u Kragujevcu!

U okviru 36. kola Mozzart bet Superlige Srbije Radnički 1923 je na stadionu ‘Čika Dača‘ ugostio Crvenu zvezdu. Izabranici trenera Joksimovića napravili su veliko iznenađenje, sprečili trijumf aktuelnog šampiona i osvojili bod. Utakmica u Kragujevcu završena je rezultatom 1:1.

Publika nije imala zadovoljstvo da uživa u golovima sve do finiša utakmice, kada je malo nakon ulaska sa klupe na vrhunski način mrežu mladog Stojana Lekovića zatresao Mirko Ivanić. Iskusni vezista je nakon kratke kombinacije sa Kangvom posle kornera maestralno šutirao i pogodio za vođstvo.

Kada je izgledalo da će Zvezda upisati još jedan trijumf, neočekivano je u heroja izrastao Luka Zorić. Fudbaler Radničkog je nakon odlične akcije poravnao rezultat na 1:1, doneo bod svom timu i sprečio goste da ove sezone potencijalno dođu do titule sa 100+ osvojenih bodova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter