0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MITROVIĆ REŽIRA PREOKRET FULAMA: Srbin igra fenomenalno i nastavlja da trese mreže po Premijer ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.23 u 17:31

Sjajan je srpski napadač.

Fudbaleri Fulama, ne samo da su odavno obezbedili opstanak u Premijer ligi, već su se ustalili na sredini tabele, što mnogi nisu očekivali. Malo ih je poremetila suspenzija Aleksandra Mitrovića, ali njegovim povratkom, Fulam nastavlja tamo gde je stao, a u prvom planu, ponovo se našao srpski reprezentativac.

Ekipa iz Londona trenutno dočekuje Kristal Palas na svom stadionu u 37. kolu Premijer lige, a nakon što su gosti poveli, izjednačenje je doneo upravo Aleksandar Mitrović.

U pitanju su bili poslednji momenti prvog poluvremena, kada je Mitrović sjajno pronašao Vilsona, koji je fauliran u šesnaestercu. Sudija je bez dileme pokazao na belu tačku, a srpski reprzentativac je bio precizan za 1:1.

Fulam je u drugom poluvremenu stigao i do vođstva, a strelac je ponovo bio Aleksandar Mitrović, koji je iskoristio asistenciju Vilijana za 2:1 u 61. minutu.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter