0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GOL LAZOVIĆA JEDINA SVETLA TAČKA: Verona strepi za opstanak u Seriji A! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.23 u 20:55

Sjajan pogodak Srbina nije bio dovoljan ni za bod!

U okviru 36. runde nacionalnog prvenstva Italije, fudbaleri Atalante ugostili su sastva Verone. Domaći nisu dopustili iznenađenje i nakon preokreta su slavili sa 3:1. Tim iz Bergama je trijumfom mnogo otežao posao današnjem rivalu, koji neprestano vodi grčevitu borbu za opstanak u Seriji A.

Jedina svetla tačka u redovima poraženog tima bio je srpski reprezentativac, Darko Lazović. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde proveo je na terenu samo 58 minuta, ali već je u 11. zatresao mrežu rivala za vođstvo Verone. Teraćiano je lucidnim dodavanjem uposlio Lazovića, a Srbin je rutinski završio odličnu akciju.

Domaći su do izjednačenja stigli u 22. minutu zahvaljujući golu iskusnog Davidea Zapakoste, a potpuni preokret viđen je u drugom poluvremenu posle pogodaka Maria Pašalića i Rasmusa Hojlunda.

Verona je i dalje u crvenoj zoni, sa 30 osvojenih bodova, koliko ima i Specija koja zauzima bezbedno 17. mesto sa utakmicom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter