0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DULJAJ PRED VOJVODINU NAJAVIO NAPAD NA 3 BODA: „Verujemo u drugo mesto dok god postoji šansa!“ (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.23 u 18:12

Meč se igra u nedelju.

Fudnaleir Partizana gostovaće ekipi Vojvodine u 36. kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige u nedelju od 19 časova. Pred taj duel, medijima se obratio trener crno-belih Igor Duljaj, koji je istakao da njegov tim veruje u drugo mesto, dok god postoji šansa za to.

Cilj je da, dokle god postoji neka šansa, verujemo u to drugo mesto. Na svakoj utakmici Partizan mora da ide na pobedu. Biće teško protiv Vojvodine, igraju dobar fudbal. Njihov trener radi odličan posao, lepo je uklopio dobre igrače u jedan kolektiv – istakao je Duljaj.

Potom je najavio tešku utakmicu i napomenuo da njegov tim ne sme da uđe opušteno. Na samom kraju, zaključio je da se nada da će teren biti spreman, posle svih dešavanja na polufinalu Kupa Srbije.

– Utakmica če biti teška, ako budemo ušli u meč sa tim da je druga ekipa umornija jer je igrala sad u četvrtak, nećemo dobro proći. Od igrača ću tražiti da budu maksimalno koncentrisani i da sve ono što radimo na treningu prenesu na sutrašnju utakmicu. Nadam se da će teren dozvoliti lepu utakmicu. Videli smo šta se desilo u polufinalu Kupa i nadam se da će do sutra teren biti spreman – zaključio je trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter