1
AdmiralBet ABA Liga

Alen Smailagic, Joshua Adams (Right) - Partizan vs Cedevita Olimpija, ABA League basketballl, 26.3.2023. Photo: © 2023 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

VELIKI PROBLEMI ZA CEDEVITA OLIMPIJU: Jedan od najboljih igrača okončao sezonu – Lakši posao za Partizan ili Derbi!

Objavljeno: 19.05.23 u 20:37

Veliki problem za tim iz Ljubljane.

Ekipa Cedevita Olimpije će se u okviru polufinala ABA lige sastati sa boljim iz duela Partizana i SC Derbija. Ta serija je ušla u majstoricu, pa u Ljubljani sa nestrpljenjem čekaju da vide ko im dolazi na megdan.

Ko god im došao u ‘Stožice‘, oni će ga dočekati bez jednog od najboljih igrača. Naime, Džejlen Adams je zvanično završio ovu takmičarsku sezonu.

Adams u proseku beleži 14 poena, uz po tri skoka i tri asistencije. On je povredio skočni zglob zbog čega će morati da okonča sezonu u momentima kada počinju najvažniji mečevi.

4
0

1 Komentara

  1. Grobari ne uzivaju u tudjim mukama… Ako dodje do utakmice sa Olimpija Cedevitom oni zele da ih KKP pobedi kada igraju u najjacem sastavu…. Grobari ne stanuju u Predgradju.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter