3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

SUDIJE BRUTALNO OŠTETILE PARTIZAN: Crno-beli su mogli da ispadnu iz plej-ofa ABA lige zbog ovoga! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.23 u 14:13

Nestvarna greška arbitara.

Košarkaši Partizana Mozzartbet igrali su još jednu neizvesnu završnicu protiv ekipe Studentskog centra, a ovog puta, uspeli su da slave i seriju vrate u Štark areni. Rezultat je bio 79:81 u korist crno-belih, dok je nakon susreta, isplivao snimak neverovatnog sudijskog previda, koji se dogodio u samoj završnici utakmice.

Hrvatski košarkaš Zvonimir Ivišić, nagazio je aut liniju u jednom od poslednjih napada domaćih, nakon čega je postigao poen za rezultat 79:81. Nakon toga, Partizan je izgubio loptu i domaći su praktično imali priliku da izjednače ili čak i trijumfuju.

VIDEO: REFLEKTOR MAGAZIN 

Da se to dogodilo, crno-beli bi ispali iz plej-ofa AdmiralBet ABA lige, što bi bila ogromna senzacija.

Samim tim, ova sudijska odluka, mogla je da odluči pobednika susreta i nema sumnje da će arbitar koji je bio ispod koša biti kažnjen negativnom ocenom. Da je košarkaš Studentskog centra nagazio aut liniju, primetila je i klupa Partizana, koja je to bezuspešno signalizirala arbitrima.

Sve u svemu, crno-beli su na kraju uspeli da trijumfuju, a odlučujuća utakmica igra se u Štark areni u ponedeljak od 20 časova.

13
0

3 Komentara

  1. Pa sta reci konstantno sudije nisu korektni u sudjenju kadPartizan igra.Postoje snimci treba i protiv njih preduzeti nesto i kazniti za neodgovrno sudjenje.Vidno prave propuste.Sramota.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter