1
AdmiralBet ABA Liga

Zoran Savic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SAVIĆ SE OGLASIO NAKON GLASINA O NAPADU NA SUDIJE: Sportski direktor Partizana stavio tačku na sve spekulacije!

Objavljeno: 19.05.23 u 13:48

Jasno je odgovorio na navode medija.

Košarkaši Partizana su savladali ekipu Studentskog centra u drugom meču četvrtfinala AdmiralBet ABA lige i tako su obezbedili majstoricu koja će se odigrati u ponedeljak u Štark areni.

Portal Republika je nakon ovog susreta izneo saznanje da su u sudijskom zapisniku arbitri naveli pojedine optužbe na račun sportskog direktora Partizana Zorana Savića, jer su navodno doživeli niz neprijatnosti.

Isti portal navodi da je Savić prvo verbalno, a potom i fizički napao sudije, zbog čega su ga i kontaktirali. Legendarni srpski košarkaš, kratko je odbacio sve navode i nije želeo bilo šta da komentariše.

– Nemojte da se pričaju gluposti. Nemam šta da komentarišem oko toga – rekao je sportski drektor Partizana za gore pomenuti portal.

Podsećamo, utakmicu su sudili Josip Radojković (Hrvatska), Mario Majkić (Slovenija) i Dragan Porobić (Bosna i Hercegovina).

24
7

1 Komentara

  1. Željko i partizan moraju da sačuvaju kostur ekipe ove ida pijaca sa centrom jakim i plej mejkera da dovedu koji je brz dobro da širi igru da bude jak šuter trojkas to fali partizanu ida osvoji evro ligu kakosi zacrtali tuje Milutinov odličan dase dovede i nekog stranca plej mejkera

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter