0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

PUAČA: ‘Prva asocijacija na Čukarički mi je Dušan Kerkez! Rezultati, igra, ali i njegovo ponašanje su za poštovanje!’

Objavljeno: 19.05.23 u 16:20

Trener Zmajeva biranim rečima govorio o kolegi sa Banovog brda!

Fudbaleri Voždovca igraju u nedelju poslednji meč na svom terenu, na popularnom Krovu, u ovoj sezoni. Zmajevi od 21 sat dočekuju Čukarički u okviru 36. kola Superlige Srbije.

Tim iz Braće Jerković nalazi se na sedmom mestu na tabeli sa 45 bodova, dok je ekipa sa Banovog brda na trećoj poziciji sa 71 osvojenim bodom.

Šef stručnog štaba kluba iz Zaplanjske, Nikola Puača, izneo je svoja očekivanja uoči ovog susreta.

-Mnogo nam je važno da protiv Čukaričkog pokažemo odnos, disciplinu i kvalitet igre u skladu sa svojim mogućnostima. Zadovoljni smo našim izdanjima u plej-ofu, postajemo prepoznatljivi po organizaciji igre i značajno bi bilo da tako bude i u poslednje dve utakmice ove sezone – poručio je trener Zmajeva.

Tim sa Banovog brda u samom je vrhu srpskog fudbala, igraće i finale Kupa, a šef struke kluba sa Dušanovca ima samo reči hvale za narednog protivnika i njihovog trenera,Dušana Kerkeza.

-Odlična sezona je i iza njih, svesni smo o kakvoj se ekipi radi i sigurno će imati veliki motiv i protiv nas. Čukarički je i ranijih godina bio u vrhu našeg fudbala, igrao odlično i rastao kao klub, međutim, ove sezone prva asocijacija na njih mi je Dušan Kerkez. Rezultate koje ostvaruje sa svojim timom i igre koje su prikazali su za svako poštovanje, kao i njegovo ponašanje u svim stresnim situacijama koje priroda našeg posla nosi sa sobom – poručio je Puača.

Šef struke Zmajeva otkrio je kakva je kadrovska situacija.

-Bogdan Jočić nema pravo nastupa zbog žutih kartona, dok su povređeni Predrag Medić, Vukašin Đurđević i Marko Mijailović – zaključio je Puača.

Karte za ovaj meč biće u prodaji na biletarnici Ticketline, u subotu od 10 do 18 časova i na dan utakmice sat vremena do početka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter