3
Domaći fudbal

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

OSTOJA DIGAO RUKE: Vučelić i Vazura ostaju na čelu FK Partizan!

Objavljeno: 19.05.23 u 19:13

Turbulencije se nastavljaju.

Predsednik JSD Partizan, Ostoja Mijailović odustao je od uvođenja privremenih mera FK Partizan. To sada znači da će na čelu fudbalske sekcije ostati Miloš Vazura i Milorad Vučelić.

To dalje znači da Lončar neće biti predstavnik kluba. JSD Partizan sada se fokusira na dokumentaciju potrebnu za smenjivanje aktuelne uprave FK Partizan.

Igre Partizana u domaćem šampionatu i na evro sceni takođe nisu bile baš najbolje, a igračima se i ne može previše zameriti, imajući u vidu celokupnu situaciju unutar kluba.

Preostaje da vidimo da li će se zaista realizovati najavljena smena uprave FK Partizan.

29
23

3 Komentara

  1. Nema vremena da se bavi Vučelićem i Vazurom, kao ni FK i KK Partizanom, sada je sa nekim novim batinašima, ala Velje Nevolje, mora da izvršava naredbe izdajnika, psihopate AV-a, sa batinašima na goloruki narod, napredno nema šta.

    0
    0
    Odgovori
    • Izvinjavam se na predhodnom komentaru, nije Ostoja predvodnik batinaša već Novak Nedić, ne znam da li ima veze sa batinašima, a sa SNS sektom svakako ima. Mada se možda uplašio vođe batinaša N. Nedića, jer je u klanu sa Vučelićem i Vazurom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter