4
Tenis

FOTO: STARSPORT

NOVAK SE NAPOKON OGLASIO: Đoković dao saopštenje povodom vraćanja zemljišta!

Objavljeno: 19.05.23 u 11:37

Staje se na kraj spekulacijama.

Nedavno je saopšteno da Novak Đoković vraća zemljište u centru Beograda nazad državi, na kome se nalazio TC Novak. Mnoge su spekulacije šta se zapravo desio, ali se teniser oglasio saopštenjem.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Kompanija “Tara 2016 S”, u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, donela je odluku da vrati Gradu Beogradu zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu.

– Dugo smo promišljali i doneli ni malo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem zemljišta, objekata i čuvanjem teniske oaze posle više od deset godina. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu.

– Na ovom mestu je desetine hiljada dece treniralo tenis i zajedno sa svojim roditeljima stvaralo uspomene i uspehe koji će trajati zauvek. Organizovali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocene za organizaciju, a najlepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u ceo svet. Na to smo ponosni.

– Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina. Hvala hiljadama ljudi koji su provodili vreme u teniskom centru i zajedno sa nama napredovali, stvarali nezaboravne trenutke. Na kraju, ogromnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su verovali u naš projekat i viziju. Sigurni smo da će ovo mesto ostati sportska duša Dorćola i Beograda.

– Upravni odbor naše kompanije će fokus rada usmeriti na nove projekte od kojih će neki nastaviti da se bave teniskim razvojem dece i omladine. O tome će javnost biti blagovremeno obaveštena“, istaknuto je u saopštenju kompanije Tara 2016 S.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
7

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter