3
Domaći fudbal

Vladimir Matijasevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vozdovac Beograd, 09.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MATIJAŠEVIĆ OBJASNIO ZAŠTO SE FINALE KUPA IGRA NA MARAKANI: Zahvalio se Vojvodini i pozvao navijače!

Objavljeno: 19.05.23 u 14:35

„Očekujem da će interesovanje biti veliko.“

Čukarički se plasirao u finale Kupa Srbije, pobedom protiv Vojvodine u Novom Sadu (1:0). Polufinalni duel na stadionu „Karađorđe“ je najpre igran u sredu, ali je zbog vremenskih neprilika prekinut pri vođstvu beogradskog tima od 2:0 u 33. minutu, a potom je u četvrtak igran novi susret.

Pre svega, hvala gospodi Dragoljubu Zbiljiću, Dušanu Bajatoviću i Marku Jovanoviću, kao i svim ljudima iz Vojvodine na čestitkama. Takođe, i na gostoprimstvu u prethodna dva dana. Prijateljski smo klubovi, i tako treba da bude sa svim timovima u Srbiji, a da onaj ko je bolji pobedi na terenu. Uvek ćemo biti fokusirani na prijateljstva, za dobrobit svih nas koji radimo u srpskom fudbalu – kazao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, koji se potom osvrnuo na predstojeći susret finala Kupa Srbije (četvrtak, 18,30 časova, stadion „Rajko Mitić“):

– Čukarički je pozitivno odgovorio na molbu Crvene zvezde da meč za trofej bude odigran na stadionu „Rajko Mitić“. Bili smo spremni i da susret organizujemo na našem stadionu na Banovom brdu, i on bi sigurno bio pun, ali da budemo realni, većinski navijačima Crvene zvezde. Pristali smo da igramo na Marakani, samo iz razloga što finale Kupa Srbije mora da bude praznik fudbala, i da na tom meču bude što više gledalaca, a očekujem da će interesovanje biti veliko.

Matijašević je istakao da Čukarički ima velike ambicije u finišu sezone, između ostalog i u finalu Kupa Srbije.

– Borićemo se za trofej, sportski, na terenu, pokušati da po drugi put u istoriji osvojimo Kup Srbije. Verujem da će se svi igrači do četvrtka oporaviti i da će biti spremni za veliko finale, pa ko bude bolji neka pobedi. Gostovali smo u svim rundama Kupa do sada, neće nam biti problem da to još jednom učinimo.

1
0

3 Komentara

  1. Ne perite sada svoju necistu savest, pokazali ste da ste shaka jada, da ste filijalica Cergarkina. Da ste imali i malo ponosa, a ne gladi za novcem, insistirali bi na neutralnom terenu, hvala bogu sad ima gde da se igra, nije samo stadion JNA,moze u TSC-u, moze na Lagatoru, moze u Leskovcu. Partizan je Cergarka svojevremeno oterala u Surdulicu da igra finale jer nije dozvolila da se finale kupa igra u „rupcagi“(malkice se naljutila sto smo je eliminisali u polufinalu(oh boze,oh nebesa!!). A sada trazi da se igra kod njih,gle cuda!? Ta velika dominatorka,koja remiizira dva puta u KG a masta o cudima u LSh!? Malo sutra, tek ce te videti koliko vredi! Za sada, toliko o njoj!
    Ovaj nass fudbal je pun necistoca, umesto da FSS odredi unapred gde se igra finale, kao sto ceo svet radi, ali NEEEEE(!), oni cekaju da Cerga „ubedi“ malce da igraju kod nje.Naravno, podanici su cak srecno prihvatili taj „izazov“! Zapravo, jedva su docekali,cergini sinovi posle sranja koja su pravili Partizanu i nisu mogli ocekivati nasu dobru volju da se dozvoli da igraju na JNA…! Eto zasto je FSS takodje Zvezdina filijalica, njen zverinjak iz kojeg polaze sva zla srpskog fudbala.
    Sram vas svih bilo.
    A videcemo te velike klubove u Evropi,poispadace kao snoplje pokoseno! Ni TSC ,pogotovo ne Cukica, nemaju nikakvih izglea da i bod osvoje. Bice to sunovrat naseg koeficijenta kojeg je gradio veliki dvojac.
    Neka FSS sada (da imaju pameti, to bi uradili) dade po 2 mil. evra svima da pojacaju ekipe, naravno ne i CZ njoj je dato 12 mil. evra vec(!!!) .. U suprotnom pascemo na 20-to mesto na UEFA listi od njih. Makar na dugorocniji kradit,npr barem na tri godine.Ako razumeju sustinu nadolazeceg trikavog leta za srpski fudbal uradice to, ali u zverinjaku misle samo na Cergu. Pa, zasto je Nedim tu,pobogu, zasto ga je tu poslao? Jasno kao dan!

    1
    0
    Odgovori
      • Partizan placa ceh svojim slabostima, neslozi,neznanju i losoj kadrovskoj politici.Zato ga volimo jos vise upravo zbog tog postenja, pa makar bio i deseti.
        Neka se baharci bahate, ima vremena platice sve ovo i to debelo.Dovoljno smo strpljivi da cekamo…. Partizan u medjuvremnu mora iznutra sam da nadje snage da se ocisti od gamadi, da krene „od pocetka“. Istina, to ce potrajati, ali porodjajnim mukama nastaje novi zivot!

        1
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter