0
Evroliga

Mike James during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘KOŠ IZGLEDA MALO’: Američki bek poraz pripisao samopouzdanju!

Objavljeno: 19.05.23 u 20:24

Svestan je grešaka svoje ekipe.

Košarkaši grčkog Olimpijakosa opravdali su ulogu favorita i plasirali se u veliko finale Evrolige! Crveno-beli iz Pireja su u polufinalu fajnal-fora razbili Monako nakon velikog preokreta i slavili sa ubedljivih 76:62. Prelomni momenat susreta viđen je u trećoj deonici, kada je ekipa Olimpijakosa za 10 minuta napravila seriju 27:2. Nakon meča svoje utiske izneo je Majk Džejms, koji je imao zaista katastrofalno veče.

‘Mislim da su odigrali istu odbranu kao u prvom poluvremenu. Mislim da smo počeli da prebacujemo loptu, izgubili malo samopouzdanja u ono što radimo i pobegli od našeg normalnog plana igre. Kada imate stvari koje vam ne idu na ruku, onda koš izgleda stvarno mali.’ – rekao je američki bek.

Iako je utakmicu okončao sa 17 poena, jako loše je šutirao iz igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter