0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

JOKIĆ JOŠ JEDNOM POKAZAO SKROMNOST: Svestan je da su ih potcenili, jednu stvar je želeo da podeli sa saigračima! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.23 u 12:20

Sviđa mu se to.

Denver Nagetsi su poveli sa 2:0 u finalu Zapadne konferencije, tako što su po drugi put savladali Los Anđeles Lejkerse. Novu fantastičnu partiju pružio je srpski reprezentativac Nikola Jokić, koji je utakmicu završio sa 23 poena, 17 skokova i 12 asistencija, a nakon samog meča, odgovarao je na pitanja novinara, a jedno je bilo o potcenjivanju Denvera od strane javnosti.

– Ništa novo za nas. Da budem iskren, sviđa mi se to. Nije nas briga. Šta god… To je normalno za nas, ne obraćam pažnju na sve to – istakao je Jokić i dodao:

– Možda se sećate kad smo igrali u ‘balonu’, pobedili smo Jutu i svi su pričali o tome kako su oni ispustili prednost. Kad pobedimo Kliperse, sve je o njima….

Jokić je nakon susreta dobio lanac koji se dodeljuje najboljem defanzivcu, ali je ponovo pokazao skromnost pripisavši ga čitavom timu.

– Nije to samo zbog mene. Imam ljude iza sebe, imam čoveka koji će biti tu uz mene. Nije to moj lanac, to bi trebalo da pripadne svima.

Mogu li Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem da osvoje NBA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter