0
Evroliga

Euroleague Trofej Trophy Final 4l -Euroleague 2021/22-Opening Press Conference Beograd, 18.05..2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

FAJNAL-FOR POČINJE DANAS: Barselona hoće osvetu, a Obradović juri senzaciju!

Objavljeno: 19.05.23 u 10:49

Najbolji od najboljih kreću u Kaunasu.

Danas počinje dugo iščekivani završni turnir Evrolige u Kaunasu, a na programu su dva polufinalna spektakla.

U prvom susretu dolazi do sudara dve različite filozofije, jer sistematični Jorgos Barcokas, dobitnik nagrade za trenera sezone, ide na ultra-brzu košarku Saše Obradovića, koji juri svoje prvo evroligaško finale. Definitivno je Olimpijakos favorit u ovom duelu, ali sumnjamo da će se Monako predati bez borbe, pogotovu jer su ekipa koju kada krene, niko u Evropi ne može da brani.

U drugom polufinalu očekuje nas duel Barselone i Reala, u reprizi prošlogodišnjeg polufinala, u kome je mardiski klub, iako etiketiran kao autsajder, uspeo da iznenadi najvećeg rivala i dođe do finala. Šarunas želi osvetu, i da napokon opravda sav uloženi novac i nakon 13 godina vrati najvredniji evropski košarkaški pehar u Blaugranu. Bilo kako bilo, sigurno je samo da tenzija neće izostati i da ove godine zaista nema favorita.

Ostaje nam samo da uživamo, a sigurno je samo da će Evropa dobiti novog šampiona, usled rane eliminacije Efesa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter