5
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽOC MUTIRAN NA KONFERENCIJI: Najtrofejniji trener Evrope bez tona!

Objavljeno: 18.05.23 u 22:07

Nismo čuli utiske trenera Partizana.

Košarkaši Partizana gostuju u Podgorici ekipi Studentskog centra u okviru drugog meča četvrtfinala ABA lige, a rezultat meča je 79:81.

Ipak, mnoge je interesovala konferencija za štampu nakon meča, gde su širi ljubitelji košarke ostali bez ikakvog užitka, jer je pobednički trener, Željko Obradović, pušten u etar bez tona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ovo je veliki propust organizatora, jer je sigurno popularni Žoc imao da kaže mnogo toga nakon meča gde njegovi izabranici ponovo nisu blistali.

 

2
5

5 Komentara

  1. Sto se tice igre Partizana, prosto je sokantno kako su igru pokvarili svi igraci i ekipa kao celina…!? Za ne verovati je da statistika KKP moze do te mere da se sroza.Evo kljucnih parametara igre:
    Asistencije: Derbi 18; KKP 9
    Kontre: Derbi 22; KKP 10
    Def. skok: Derbi 30; KKP 23
    Ofanz. Skok: Derbi 9 ; KKP 5
    3p: Derbi 7/17(41.2%); KKP 7/28(25%)
    2p: Derbi 49% KKP 44%

    I laiku je jasno da je ekipa psiholoski pala,mora se osveziti i dominantno trenirati ono sto je „zaboravila“ ili da pronadje sve ono sto je „ostavila“ u Madridu! Inace, nece biti problem proci Derbi, ali kako ovakvom igrom dalje ,a tek kako u finalnoj seriji ako je uopste ugledamo. Rec ima magicni doktor kosarke, Zoc!

    1
    0
    Odgovori
    • Koji si ti bednik nekulturni i odvratni. Sram te bilo.
      Znamo mi da vi cergini sinovi drzavu Srbiju shvatate da je samo vasa, ali Bog sve vidi,a Zoca mozete samo zamisljat kao trenera, postoji samo jedan u Evropi, pa ….puknite od muke!

      6
      0
      Odgovori
    • Nije problem biti „pametna“ budala, vec je problem da ovakav komentar izadje na svetost dana. Mislim da Obradovic ne zasluzuje ovakav tretman ni u najgorim medijima, pa cak ni u HS.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter