2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: SC Derbi

PARTIZAN DOŠAO DO MAJSTORICE: Crno-beli vraćaju seriju u Beograd! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.23 u 21:02

Crno-beli obezbedili treću utakmicu.

Košarkaši Partizana gostuju u Podgorici ekipi Studentskog centra u okviru drugog meča četvrtfinala ABA lige, a rezultat meča je 79:81.

Utakmica je otvorena polaganjem uz faul Jama Madara, koji je potom bio prilično siguran sa linije slobodnih bacanja. Odgovorio je šutem sa poludistance Slavković na drugoj strani.

FOTO: aba-liga.com

Videli smo i lepu seriju Studentskog centra koji je vezao sedam poena, čime je otišao na +5. Ipak, Partizan je uspeo da se vrati, a koševi Dantea Egzuma sa linije slobodnih bacanja vratile su prednost na stranu Beograđana.

Do kraja prve deonice tim Andreja Žakelja je ipak uspeo da sačuva minimalnu prednost od dva poena, tako da se nastvalja mučenje za crno-bele.

Moćnim kucanjem Drežnjaka je otvorena druga deonica, odlična odbrana Studenata i veliko mučenje Partizana u napadu. Na drugoj strani je pogodio Dante Egzum uz faul.

FOTO: aba-liga.com

Opet odlična serija Crnogoraca koja ih odvaja na +6, dok Partizan na drugoj strani ima ozbiljne probleme u napadu. Prekid loše serije crno-belih je bila trojka Zeka Ledeja.

Taman kada je izgledalo da srpski tim može da stigne do vođstva serija od 4:0 za domaće, a potom prve poene na meču postiže Danilo Anđušić. Na kraju je bilo nerešeno, nakon što je Egzum pogodio uz faul, a potom promašio bacanje.

Treća četvrtina je protekla u mini serijama obe ekipe, domaći su išli na maksimalnih plus sedam u jednom momentu, ali crno-beli nisu dozvoljavali rivalu da se odmakne p asu konstantno držali priključak na jednom posedu. Poslednju deonicu su sjajno otvorili gosti, i stigli do prve prednosti u drugom delu igre.

Ceo tok zadnje četvrtine je prošao u velikom egalu, ali je na minut i po do kraja Džejms Naneli pogodio trojku i tako doneo tri poena prednosti Partizanu, a potom je par sekundi pre kraja rešio meč još jednom sjajnom trojkom.

5
4

2 Komentara

  1. Drim tim projektovan za Kaunas na jedvite jade pobedio mučne studente..
    17,5 miliona Evra otišlo u vetar..
    Pokojni Žoc na aparatima!

    0
    1
    Odgovori
    • „Ciganone“ uken.one… 17,5 mil. evra otislo u predgradje.. Za Partizan dato 11 mil. evra od cega su 2,5 mil. evra otisla na vracanje dugova… Vama se dugovi otpisuju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter