0
AdmiralBet ABA Liga

General overview of Stark Arena grobari, navijaci, fans, supporters, flags, zastave, Supporters of Partizan raise a banner showing head coach Zeljko Obradovic of Partizan during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OSTOJA OTKRIO GDE ĆE PARTIZAN IGRATI DOMAĆE MEČEVE: Evo šta piše u ugovoru sa Arenom!

Objavljeno: 18.05.23 u 15:10

Već neko vreme vlada zabrinutost navijača.

Nakon što su košarkaši Partizana Mozzartbet odigrali prvu utakmicu četvrtfinala AdmiralBet ABA lige u dvorani „Aleksandar Nikolić“, po pojedinim medijima, kružile su glasine da će crno-beli zbog zauzetosti najveće hale u Srbiji, mečeve potencijalnog finala igrati u Stožicama. Sve dileme oko Partizanovih domaćih mečeva, otkrio je predsednik tog kluba Ostoja Mijailović, koji je u razgovoru za Telegraf istakao da će crno-beli igrati u Štark areni do kraja sezone, dok ugovor sa rukovodstvom te dvorane, traje još 3 godine.

– Juče smo imali sastanak sa menadžmentom Štark arene i na tom sastanku je potvrđeno ono što smo i znali. Partizan ima ugovor na još tri godine i taj se ugovor poštuje sa obe strane. Igramo plej-of ABA lige u Areni i naredne sezone će ona biti naš dom. Tu nikakve dileme nije ni bilo. Niti kao što se govorkalo po kuloarima mi Areni išta dugujemo, već sve svoje obaveze izmirujemo na vreme, niti Arena nama na bilo koji način ne izlazi u susret. Do sada se oko termina odigravanja mečeva ABA lige nismo oglašavali, jer se ti termini nisu ni znali zbog našeg učešća u četvrtfinalu Evrolige – istakao je Mijailović.

Potom je zaključio da više nema nikakvih dilema, a osvrnuo se i na pojedine izmene u uguvoru sa Štark arenom, koje će ići u korist crno-belima.

– Sad kada je sve poznato, ne postoji nikakva prepreka za zakazivanje mečeva. Ono što smo od Arene zahtevali jeste da od naredne sezone revidiramo deo ugovora vezan za godišnje zakupce loža koji plaćaju direktno Areni. Mi ćemo prodajom tih loža koje je praktično zauzela sama Arena sigurno moći da ostvarimo dodatni prihod koji je veoma značajan, jer su u pitanju praktično najbolja mesta, a njih ima nekoliko stotina. Sa druge strane smo zbog stope inflacije pristali da plaćamo povećanu cenu prema Areni. Želim da se zahvalim menadžmentu Arene na izvanrednoj saradnji koju imamo do sada i siguran sam da će ta saradnja biti još bolja. Pokazali smo ove godine da je naša najveća dvorana mesto sa kog smo slali najlepšu košarkašku sliku u Evropi.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter