0
Fudbal

(190914) -- MADRID, Sept. 14, 2019 (Xinhua) -- Real Madrid's Eden Hazard (2nd L) competes during a Spanish league soccer match between Real Madrid and Levante in Madrid, Spain, Sept. 14, 2019. (Photo by Edward F. Peters/Xinhua)

NIJE IM SE DALO: Da li je na pomolu konačni rastanak!?

Objavljeno: 18.05.23 u 10:15

Krhki Belgijanac na izlaznim vratima Madrida.

Fudbaler Reala Eden Azar odavno nije na onom nivou kao što je bio u Čelsiju kada je rešetao mreže i igrao se sa protivničkim odbranama. On je za ’plavce’ igrao od 2012 do 2019. kada je za čak 115 miliona evra prešao u redove ’kraljevskog kluba’. Međutim, od samog dolaska u prestonicu Španije nije pokazao ni delić od onog kao u Engleskoj ili francuskom Lilu.

Učestale povrede, problemi sa kilogramima i na kraju pad forme učinile su da igrač za koga Perez platio više nego Kristijana Ronalda, ne bude više u planovima Karla Anćelotija. Ove sezone je skupio svega 10 nastupa i postigao jedan pogodak. Kako prenosi Marka, za njega se zainteresovao  Montreal Impakt, klub koji igra u MLS ligi. Uspostavljen je kontakt sa igračem i rečeno mu je da ga žele na leto u svojim redovima.

Ipak, Azar je odbio ponudu jer želi da ostane u Realu do kraja ugovora, a to je na leto sledeće godine. Marka ističe da bi Belgijanac odlaskom uštedeo Madiđanima 30 miliona evra, koliko mu iznosi godišnja plata.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter